Keittiökalusteet mittatilaustyönä Nurmijärvellä, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Puusepänliike Kerapuu Oy valmistaa kodin kiintokalusteet mittatilaustyönä Nurmijärvellä. Saat meiltä muun muassa keittiökalusteet, vaatekaapit, eteiskalusteet, WC-kalusteet sekä kodinhoitohuoneen kalusteet. Lisäksi valmistamme erilaiset pienkalusteet.

Yhteystiedot

Toteuta unelmiesi keittiö

Suunnittele uudet keittiökalusteesi itse, me toteutamme ne!

 

Valmistamme kalusteet verstaallamme alusta loppuun saakka. Puusepällämme on jo yli 30 vuoden työkokemus, joten voit luottaa työn laatuun.

 

Tarjoamme keittiöösi uudenlaiset ratkaisut, vaikkapa apteekkarinkaapin ylös nurkkaan tai sokkelilaatikon.

 

Mikäli et halua uusia koko keittiötäsi, voit tilata meiltä myös yksittäisiä kalusterunkoja tai esimerkiksi pelkät ovet. Palveluihimme kuuluu lisäksi kaapinovien maalaus.

Lue lisää

Arkea helpottavat vaatekaapit mittojen mukaan

Teemme käytännölliset ja kulutusta kestävät vaatekaapit antamiesi mittojen mukaan. Toimivat vaatekaapit helpottavat huomattavasti arkea, kun vaatteille on asianmukaiset säilytystilat. Uusissa vaatekaapeissa vaatteet pysyvät myös raikkaina ja hyväkuntoisina. 

 

Käytössämme on korkealaatuiset materiaalit ja ajanmukaiset työvälineet, jotka takaavat huolitellun ja laadukkaan työnjäljen. Meiltä saat niin pienet kuin isommat vaatekaapit tarpeidesi mukaan. 

Panosta tyylikkäisiin eteiskalusteisiin

Yksilöllisen kauniit ja tyylikkäät eteiskalusteet antavat hyvän ensivaikutelman.

 

Voimme valmistaa eteiskalusteet kotisi muiden kalusteiden tyyliin sopiviksi. On sanomattakin selvää, että omat makumieltymyksesi ohjaavat kalusteiden valmistusta. 

Onko aika uusia kodinhoitohuoneen kalusteet?

Onko kodinhoitohuoneessasi vanhat ja kuluneet kalusteet? Valmistamme mielellämme niin pieneen kuin isompaankin kodinhoitohuoneeseen uudet kalusteet. Valmistamamme kalusteet ovat helppohoitoisia, ja voit olla varma, että ne kestävät aikaa ja kulutusta. 

Käytännölliset ja näyttävät WC-kalusteet

Oletko remontoimassa kotisi WC-tiloja ja haluat käytännölliset, mutta myös tyylikkäät WC-kalusteet? Ota yhteyttä puusepänliikkeeseemme, niin keskustellaan lisää toiveistasi!

Kerapuu Oy valmistaa kodin kiintokalusteet toiveitasi kuunnellen Nurmijärvellä. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot