Kodin pienkalusteet mittatilaustyönä puusepältä Nurmijärvellä

Perheyrityksemme Kerapuu Oy valmistaa kodin pienkalusteet aitona kotimaisena käsityönä Nurmijärvellä. Olemme palvelleet lukuisia asiakkaita myös ympäryskunnista, kuten Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Hyvinkäältä sekä muualta Uudenmaan alueelta.

Ota yhteyttä

Valmistamiimme pienkalusteisiin kuuluvat muun muassa:

  • senkit ja lipastot
  • TV-tasot
  • kirjahyllyt
  • työhuoneen kalusteet.

Emme valmista muotokalusteita, emmekä tee CNC-töitä. Kaikki kodin pienkalusteet tehdään levytavarasta.

 

Pienkalusteiden lisäksi saat meiltä kodin kiintokalusteet.

Senkit ja lipastot täydentävät sisustusta

Senkit ja lipastot ovat kauniita yksittäisiä kalusteita, jotka täydentävät kotisi sisustusta. Kaiken lisäksi senkeille ja lipastoille on aina käyttöä. 

 

Puuseppämme valmistaa toiveidesi mukaiset kalusteet mittatilaustyönä yli 30 vuoden työkokemuksella. Ota siis yhteyttä ja kerro, minkälaisista kalusteista olet kiinnostunut. 

Tilaasi täydellisesti sopiva TV-taso

Usein valmiit TV-tasot ovat joko liian pieniä tai suuria tai muuten vain epäsopivia. Me valmistamme TV-tasot, kuten kaikki muutkin kalusteet, mittatilaustyönä. Voit myös itse suunnitella juuri sinulle sopivan TV-tason – me toteutamme sen käden käänteessä! Palvelumme on aina ripeää ja asiakaslähtöistä.

Matala vai korkea kirjahylly?

Kaipaatko kotiisi lisää kirjahyllyjä? Onko kirjoja siellä sun täällä? Käänny Kerapuu Oy:n puoleen ja tilaa meiltä tarvitsemasi määrä kirjahyllyjä! Valmistamme niin korkeita kuin mataliakin kirjahyllyjä – aina sinun tilaasi sopiviksi. 

 

Kaunis kirjahylly luo kultturellia tunnelmaa niin työ- kuin olohuoneeseenkin. Mikä parasta, kirjat löytyvät helposti, kun ne ovat järjestyksessä hyllyssä.

Työhuoneen kalusteet

Teetkö kotona töitä ja haluat kunnon kalusteet työhuoneeseesi? Kerapuu Oy valmistaa työhuoneen kalusteet osaavasti. Saat meiltä niin työpöydät kuin erilaiset hyllykötkin.

 

Hyllyköillä pystyt esimerkiksi valjastamaan mitä erilaisimpia ongelmatiloja tavaroiden säilytykseen. Vinon katon alle saattaa jäädä tyhjä tila, jonka voi kätevästi täyttää hyllyköllä. Otammekin kalusteiden suunnittelussa huomioon myös tilasi mahdolliset ongelmakohdat. 

Kerapuu Oy valmistaa kodin pienkalusteet Nurmijärvellä. 

Ota yhteyttä ja kerro meille kalustetoiveistasi!

Yhteystiedot