Puusepäntyöt yrityksille ja julkisiin tiloihin Nurmijärveltä 

Kerapuu Oy tekee puusepäntyöt yrityksille ja julkisiin tiloihin pitkällä työkokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelemme Nurmijärveltä käsin asiakkaita myös ympäryskunnista, kuten Helsingistä, Vantaalta, Espoosta ja Hyvinkäältä sekä muualta Uudenmaan alueelta.

Ota yhteyttä

Neuvotteluhuoneen kalusteet

Kerapuu Oy valmistaa mittatilaustyönä neuvotteluhuoneen kalusteet. Jos yritykselläsi on oma suunnittelija, voimme valmistaa hänen kuviensa mukaan tilaan sopivat kalusteet.

 

Kun tilaat neuvotteluhuoneen kalusteet meiltä, voit olla varma niiden korkeasta laadusta, kestävyydestä ja näyttävyydestä. Taidolla valmistetut kalusteet ovat erinomainen käyntikortti yritykselle. 

 

Meiltä saat esimerkiksi:

  • toimistokalusteet
  • myymälä- ja vastaanottotiskit
  • neuvotteluhuoneen kalusteet
  • erikoiskalusteet
  • levyjen sahauksen ja nauhoituksen
  • maalaus- ja lakkaustyöt. 

Emme tarjoa asennuspalvelua.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarvitsemistasi kalusteista!

Vastaanottotiski liiketilasi tyyliin sopivaksi

Valmistamme sinulle vastaanottotiskin, joka sopii liiketilaasi kuin nakutettu. Voimme valmistaa kalusteet esimerkiksi maalatusta MDF-levystä, melamiinilevystä, petsatusta massiivipuusta tai vaikkapa vanhoista ovista kuten kuvassa.

 

Kaunis vastaanottotiski tekee liiketilasi sisääntulon kutsuvaksi. Tästä syystä taidolla valmistettuun kalusteeseen kannattaa panostaa. 

Erikoiskalusteet mittatilaustyönä

Esimerkiksi leipomomyymälän pullatiski on valmistettu kestävästä laminaatista ja lakatusta massiivitammesta. Se on näyttävän näköinen ja sopii myymälän muuhun sisustukseen täydellisesti.

Maalaus- ja lakkaustyöt huolitellusti

Palveluihimme kuuluu myös maalaus- ja lakkaustyöt, jotka teemme korkealaatuisilla materiaaleilla ja nykyaikaisella työvälineistöllä. Kun kokenut ammattilainen hoitaa maalaukset ja lakkaukset, voit olla varma huolitellusta ja tarkasta työnjäljestä. Vaikka palvelumme on nopeaa, emme koskaan tingi erinomaisesta lopputuloksesta – tästä voit olla varma!

Kaapinovien maalaus

Kerapuu Oy on puusepäntöiden kokenut ammattilainen Nurmijärvellä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot